Saturday , January 19 2019

Nesër protestë kundër shqipes dhe marrëveshjes me fqinjët

Për nesër (e martë, 17.04.2018) në ora 18, para Qeverisë është paralajmëruar protestë e madhe gjithëmaqedonase, shkruan Fakte. Protesta është kundër ligjit të gjuhëve dhe kundër marrëveshjeve ndërfqinjësore me Bullgarinë dhe Greqinë.

Si organizatorë paraqiten shoqata nacionaliste maqedonase ‘Fronti Popullor për shpëtimin e Maqedonisë”: Këshilli Gnithëmaqedonas Makedonium; Vëllazëria e Krishterë; Filip Petrovski dhe Tvërdokorni.

Në ftesën për protestë thuhet se janë të ftuar edhe: përfaqësues të Maqedonisë Bellomorska dhe Maqedonisë Pirine, si dhe nga Gora dhe nga Shqipëria./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *