Thursday , January 28 2021

NESËR DHE TË HËNËN DITË JO PUNE

Ministria për punë dhe politikë sociale informon se të enjten, 8 shtator 2016 është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë. Ditë jo pune është edhe të hënën, 12 shtator, por vetëm për qytetarët e përkatësisë myslimane. Të hënën festohet Kurban Bajrami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *