Sunday , June 16 2019

Nëse shpërbëhet Kuvendi, nuk mund të votohet rebalansi i buxhetit

Qeveria e Maqedonisë ka afat deri sonte në ora 24 të dorëzojë rebalansin e buxhetit, shkruan Fakte. Nëse Kuvendi vazhdon me punën, kjo pikë do të futet në rend të ditës dhe në ditët në vijim do të debatohet për të njejtin.

Në rast se shpërbëhet Kuvendi për shkak të shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, atëherë rebalansi do të ngelet i pavotuar, pasi sipas ligjeve nuk është paraparë procedurë e shkurtuar për këtë./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *