Wednesday , December 12 2018

Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet deri 30 minuta

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur, ndërsa në vendkalimet Tabanoc dhe Borogrodicë, për dalje nga Maqedonia pritet rreth 15-30 minuta. Në vendkalimet tjera të Maqedonisë, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, percjell Fakte.

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata.

LAMM rekomandon ngarje të kudjesshme, shpejtësi të përshtatur dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë. Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.