Sunday , April 18 2021

NË QARKOREN E SHKUPIT MAKINA LËVIZ NË KAHJE TË KUNDËRT

Një veturë e tipit Mercedes – Benz sot është filmuar sot në qarkoren e Shkupit duke lëvizur në korsi dhe drejtimin e kundërt. Shoferi i kësaj veture ka vazhduar të lëviz, edhe pas sirenave dhe reagimeve të makinave të tjera. Megjithatë edhe pas qarkullimit prej disa kilometrave, nuk është shkaktuar ndonjë aksident.

 

https://youtu.be/w86jEUiwwpU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *