Wednesday , August 4 2021

Në lutjet e mëngjesit në Tiranë, Meta lutet për dialogun Kosovë-Serbi e për emrin e Maqedonisë

Në Tiranë ka nisur Mëngjesi i Lutjeve me përfaqësues nga e gjithë Europa.

Presidenti Ilir Meta tha se jemi të bekuar për frymën e bashkëjetesës mes besimeve fetare, përcjell Fakte.

“Lutemi për zgjidhjen e çështjes së emrit të Maqedonisë, lutemi për ecjen para të dialogut të Kosovës dhe Serbisë”, tha Meta.

Ai u shpreh se shqiptarët kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues, përcjell TCh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *