Tuesday , April 20 2021

NË KSHZ SOT HIDHET SHORT PËR RADHITJEN E LISTËS ZGJEDHORE

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot do të zbatojë short për radhitjen e listave të kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 11 dhjetor, transmeton Fakte.

Qytetarët më 11 dhjetor do të zgjedhin në mesin e kandidatëve të koalicionit “Për një Maqedoni më të mirë” të kryesuar nga VMRO-DPMNE-ja, koalicioni opozitar i kryesuar nga LSDM-ja, Koalicioni për ndryshime dhe drejtësi, Koalicioni VMRO për Maqedoninë dhe Koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” të cilin e përbëjnë Lëvizjen për Reforma – PDSH, UNITETI dhe RDK, si dhe partitë BDI, PDSH, PPD, PL, E Majta dhe Besa.

Të hënën më 21 nëntor fillon fushata njëzetditore zgjedhore, e cila do të përfundojë me 9 dhjetor.

Partitë dhe koalicionet tashmë janë përgatitur për tubime dhe takime me qytetarët, BDI-ja fushatën do ta fillojë në Likovë, VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Për një Maqedoni më të mirë”, fushatën do ta fillojë tradicionalisht në Ohër, LSDM dhe partitë e koalicionit në Prilep./TV21

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *