Thursday , April 22 2021

NË KËRÇOVË SONTE KA PASUR RRESHJE TË SHUMTA, BRESHËR DHE ERË (foto)

Në Kërcovë sonte ka pasur reshje shiu, bresher dhe erë. Vozitësit kanë lëshuar veturat dhe janë ngjitur nëpër vende më të larta për të qenë më të sigurut në rast së reshjet shtohen, transmeton Fakte. Rruga magjiatra Oher Kërçovë është e mbushur ujë dhe sipas Ohrid neës është krijuar kolonë e gjatë e veturave , por komunikacioni nuk është ndalur. Nga Lidhja Automoto e Maqedonisë thonë se kanë pranuar telefonata të shumëta nga qytetarët të cilët kanë raportuar për probleme të shumëta në komunikacion për shkak të motit të keq. Momentalisht jëni duke parë videon që kemi siguruar nga banorët e Kërçovës, ndërsa flitet se mund të ketë dëme materiale..

FB_IMG_1471642123464-1 FB_IMG_1471642119522 FB_IMG_1471642115157

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *