Saturday , June 19 2021

Në disa qytete të Maqedonisë vijojnë protestat kundër shqiptarëve

Vijojnë edhe sot protestat kundër platformës shqiptare nga të ashtuquajturit “Iniciativa për Maqedoni të përbashkët”. Përveç në kryeqytet sot pritet të mbahen protesta edhe në 12 qytete të tjera të vendit.

Ndërkaq sa i përket protestës së një ditë më parë nga Ministria e Brendshme njoftuan se janë shënuar dy incidente dhe se policia ka ndërmarr të gjitha masat për zbardhjen e ngjarjeve dhe zbulimin e autorëve.

Ndërkohë ambasada e fëmijëve “Megjashi” iu bëri thirrje organizatorëve dhe partive politike të mos lejojnë pjesëmarrjen e fëmijëve në protesta për të shmangur pasojat negative dhe traumat e mundshme tek ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *