Ndiqni LIVE ku ka stuhi

Disa ditë më parë Shkupi është goditur nga stuhia e fortë këtë vit, dhe një nga më të fortat gjatë viteve të fundit. Shkarkimet e forta elektrike janë vërejtur në mes të orës 17 dhe 19 dhe ka arritur numrin 800 (për të gjithë zonën e Shkupit).

Në këtë LINK ju mund të ndiqni live se ku ka stuhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *