Sunday , April 18 2021

Ndihma turke, Ecologu,… arrijnë në Hasanbeg. Ankesa për keqmenaxhim

Disa maune me ndihma humanitare kanë arritur në rajonin e vërshuar në Hasanbeg të Shkupit, shkruan Fakte. Dy maune me flamurin turk, katër kamion me banderolën e kompanisë “Ecolog”, u erdhën në ndihmë banorëve. Organizatat joqeveritare “NUN”, “Kalliri i mirësisë”, dhe të tjera vazhdojnë të ndajnë ndihma për t’i shuar nevojat elementarële për ujë, bukë dhe çizme.

Nga ana tjetër hasanbegasit ankohen se funksionarë të BDI-së vazhdojnë të irritojnë fshatarët në qendrën për ndihma në shkollën “25 maj” me mënyrën se si bëjnë shpërndarjen e ndihmave./FAKTE.Net

image-0-02-01-5a8beb4a0f1faedb923a993b182026be4ed97ca76f001fb220529373a2cb222f-V image-0-02-01-f4bb5b3c26613dd256699bfc0789e237aa2938cbae2bd50af8c74def02ce7b60-V image-0-02-01-a262a4ad6616d2101b2a4fb2f1689810ca16b984b018786383bffd5b537a1a42-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *