Friday , April 23 2021

NATO reagon për grushtin e shtetit në Turqi

Aleanca ushtarake e NATO-s ka reaguar për grushtin e shtetit në Turqi që ndodhi mbrëmjen e djeshme, pasi një grup ushtash tentuan të merrnin me forcë drejtimin e shtetit, transmeton Fakte.

Reagimi ka ardhur nga Sekretari i Përgjithshëm i NATO. Stoltenberg ka përshëndetur mbështetjen e fortë për demokracinë që tregoi shoqëria civile dhe politika në Turqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *