Sunday , May 19 2019

Naser Aliji rikthehet në Zvicër

zgjatur vetëm një muaj aventura e Naser Alijit te rumunët e Dimanos së Bukureshtit.

Palët kanë ndërprerë bashkëpunimin, për shkak të problemeve fizike që mbrojtësi shqiptar kishte shfaqur kohët e fundit dhe klubi nuk e priste riaftësimin e plot të tij.

Mbrojtësi është kthyer në Zvicër. Këtë gjë e konfirmon dhe trajneri Mirçea Redniq, transmeton “Panorama”.

“Ai ka disa probleme fizike dhe kemi ndërprerë marrëdhënien me të. Aliji është kthyer në Zvicër ku do të përpiqet të zgjidhe këto situatë.

E kemi lënë të flasim përsëri në janar nëse dhe mund të kthehet nëse do të ketë zgjidhur këto probleme. Nuk na ka kushtuar asgjë afrimi i tij, vetëm disa bileta avioni e shpenzime minimale, kontrata u anulua pa probleme”, u shpreh trajneri, përcjell albinfo.ch.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *