Monday , May 20 2019

Naim Rexha, ushtrues detyre i drejtorit të Policisë

Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë, Naim Rexha, do të ushtrojë pozitën e drejtorit të përgjithshëm, deri sa të emërohet drejtori i ri i përgjithshëm, përcjell Fakte.

Kjo pozitë deri tani mbahej nga Shpend Maxhuni, që së fundmi u caktua në pozitën e shefit të Agjencisë Kosovare të Inteligjencës.

Sipas ligjeve dhe procedurave, Ministria e Punëve të Brendshme pritet që javën e ardhshme të hapë konkurs për drejtor të përgjithshëm të Policisë./Koha.net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *