Sipas tij, ata dëshirojnë zgjidhje të plotë, që të mos krijohet problem në shekullin e ardhshëm dhe për këtë thotë se është e nevojshme ndryshim i Kushtetutës, dhe nuk do të ketë marrëveshje nëse Maqedonia nuk bën një hap të tillë.

Katrougalos gjithashtu ka shtuar duke thënë se ka përparim, por qëndron një fotografi se arrijmë deri tek muri dhe për atë që e propozojmë nuk bisedohet, ku ka përfunduar duke thënë se shpreson që në fund të ketë një marrëveshje të dobishme./TV21