MPB forcon radhët, rritet gatishmëria për rreziqet eventuale

Edhe pse për momentin situata me sigurinë e Maqedonisë është duke shkuar mirë dhe nuk ka rreziqe aktuale, sot në një konferencë për siguri kanë sjellë përfundimin se Maqedonia do të duhet të shtojë masat e sigurisë në vend, përcjell Fakte.

Drejtori i Drejtorisë për Siguri Publike në Maqedoni Mitko Çavkov ka thënë se Maqedonia do të forcoj radhët e policisë për të ju përgjigjur në kohë dhe në mënyrë sa më të fortë çdo rreziku që ju kanoset qytetarëve të vendit.

Në konferencë morën pjesë ekspertë, profesor universitar dhe përfaqësues të ministrisë së punëve të brendshme nga shtetet fqinje./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *