Tuesday , May 21 2019

Mogherini dhe Hahn: Kjo marrëveshje është në dobi të dy shteteve, rajonit dhe tërë BE-së

Kreu i diplomacisë evropiane, Federica Mogherini dhe komisari evropian për zgjerim, Johannes Hahn në një deklaratë të përbashkët i uruan kryeministrat e Maqedonisë dhe Greqisë, Zoran Zaev dhe Alexis Tsipras për arritjen e marrëveshjes për kontestin shumëvjeçar të emrit kushtetues të Maqedonsië, përcjell Fakte.

“Kjo jo vetëm që është e merituar si mirënjohje për rezultatet e rëndësishme reformatore të Maqedonisë, por do të ndihmojë zbatimin e plotë të marrëveshjes në interes të dy shteteve, rajonit dhe BE-së në përgjithësi, thuhet në kumtesë./Telegrafi

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *