Friday , October 19 2018

Mitko Çavkov është liruar nga paraburgimi

Këshilli penal pran Gjykatës Themelore Shkupi 1 sot mori vendimin për t’i tërhequr masën e paraburgimit Mitko Çavkovit dhe pranoi garancinë e dhënë, në pasuri të paluajtshme, si masë për praninë e tij në procedurën gjyqësore për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Çavkov i është marr dokumenti i udhëtimit dhe është i detyruar të paraqitet një herë në javë në Gjykatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.