Wednesday , December 12 2018

Ministri i kulturës festoi Ditën e Librit, me meshkuj gjysëm të zhveshur (foto)

Në bibliotekën universitare “Shën Klimenti i Ohrit”, me program të pasur, sot ministria e kulturës festoi Ditën e Librit dhe të drejtave autoriale, shkruan Fakte. Në manifestim ministri Alagjozovski mbajti edhe fjalim rasti.

Por ajo që ra në sy ishin meshkujt përcjellës gjysë, të zhveshur që mbanin trendafil në dorë. Asnjë nga të pranishmit nuk mundi të kuptojë cila ishte simbolika e këtyre “dylberave” me rastin në fjalë./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.