Monday , April 19 2021

Ministri i BDI-së përgënjeshtron familjarët: “Grupi i Kumanovës nuk është keqtrajtruar”

Ministri i Drejtësisë Valdet Xhaferi përmes një qëndrimi per medial ka bërë të ditur se të arrestuarit e rastit të Kumanovës nuk keqtrajtohen në paraburgimtransmeton Fakte.

“Ministri Xhaferi ka kontaktuar direkt me të gjithë udhëheqësit e burgjeve në Shkup, Prilep dhe Manastir. Gjithashtu ka kontakuar edhe avokatet mbrojtës të të akuzuarve, ku të gjithë palët kanë konfirmuar lajmin se këto të paraburgosur nuk jane keqtrajuar në paraburgim”, theksojnë nga kabineti i ministrit Xhaferi./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *