Milo: Çështja e shkëmbimeve territoriale midis Kosovës dhe Serbisë ka lindur që të nesërmen e çlirimit të Kosovës në vitin 1999. Nuk është e lidhur thjesht me deklaratën e ministrit rus Lavrov para dy vjetësh. Kjo është një tezë e vjetër 20 vjeçare.