Wednesday , July 28 2021

Milenko në “koordinim” me Presidentët e Serbisë dhe Serpskës, Nikoliç dhe Tadiç

Gazetari Milenko Nedelkovski gjatë vizitës së fundit të presidentit serb Tomislav Nikoliq dhe atij të Republika Srpska Miroslav Dodiç në Maqedoni ka qëndruar bashkë me ta në Manastir gjatë përkujtimit të Betejës serbo-bullgare së Kajmakçalanit të vitit 1916.

Gazetari zhurmues i pushtetit Nedelkovski vetëm disa ditë më pas theu pllakën përkujtimore të bullgarëve të vendosur në këtë pikë malore, ku më 16 shtator qëndroi delegacioni serb i udhëhequr nga Nikoliq dhe Dodiç në përkujtim të kësaj beteje. Por siç shihet nga fotografija disa portale kanë thënë se Nedelkovski paska qenë i nxitur ta bëjë këtë akt pas takimit impresionues me delegacionin serb. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *