Wednesday , April 21 2021

Mijallkov arrestohet me pistoletë në aeroportin e Beogradit?

Ish drejtori i DSK-së Sasho Mijallkov dje është arrestuar në aeroportin e Beogradit pas aterimit të aeroplanit të “Air Serbia” që ka fluturuar nga Shkupi, njofton Fokus. Policia në valigjen e tij ka zbuluar pistolet me ç’rast është krijuar panik dhe kaos në mesin e udhëtarëve. Mijllakov sipas burimeve të gazetës është liruar më vonë pas ndërhyrjes së udhëheqësve të lartë të policisë serbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *