Thursday , November 15 2018

Mickovski: “Kacarska drejtësia” një ditë do të mbarojë

Kryetari i VMRO-së Hristijan Mickovski, në një debat televiziv mbrëmë është dekkaruar edhe rreth arrestimeve të fundit si dhe vendimit që Nikolla Gruevski të shkojë në vuajtje të dënimit me burg, shkruan Fakte. Ai ka thënë se një ditë kjo ndjekje politike do të mbarojë.

”Gjyqësia jo vetëm që nuk ec përpara, por edhe është keqësuar gjendja. Por patjetër të them se ‘Kacarska drejtësia’ një ditë do të merr fund” – ka deklaruar përveç tjerash Mickovski./FAKTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.