Mërgimtarët shqiptarë dërgojnë deri në 1.5 miliard euro në Maqedoni

Mërgimtarët shqiptarë dërgojnë para për të afërmit të tyre që ndodhen në territorin e Maqedonisë. Ajo shumë sipas disa vlerësimeve lëviz nga 400 milion deri në 1.5 miliard euro, transmeton Fakte.

Nëse nuk janë ato para, nuk do të kemi për jetesë. Ky ishte reagimi i parë i një dibrani kur e pyetëm për atë nëse i dërgojnë para familjarët e tij që gjenden jashtë.

“ Vëllezërit dhe motrat tona ndihmojnë. Nëse nuk është ajo ndihmë, vështirë të mbijetohet”, deklaroi Dritan Leshi, familjarët e të cilëve jetojnë në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *