Tuesday , June 22 2021

Mediat serbe: “Tmerr. Maqedonia do të bëhet Shqipëri!” (Link)

Pas veprimeve të fundit politike në Maqedoni dhe përafrimit të pozicioneve mes LSDM-së dhe partive shqiptare, mediat serbe kanë ngrejtë alarmin se “ish republika Jugosllave do të bëhet Shqipëri”, shkruan Fakte.

Sipas këtyre mediumeve, qëndrimet e të cilave janë në vijë të njejtë me VMRO-DPMNE-në e Nikolla Gruevskit, socialdemokratët janë pajtuar që gjuha shqipe të jetë e barabartë me gjuhën maqedonase në nivel të tërë shtetit, dhe sipas tyre, kjo do të thotë që kjo ish rwpublikë jugosllave do të bëhet Shqipëri./FAKTE.Net

image-0-02-05-964a4aca2bf504a1fe82c754405562f07ff0b7f94cce6f3152a54d81f07559d8-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *