Tuesday , June 22 2021

Me traktorë kundër gjuhës shqipe

Bujq nga brendia e Maqedonisë tani disa ditë po bllokojnë rrugët në qytetet lindore dhe jugore të vendit, në shenjë kundërshtimi të gjuhës shqipe, shkruan Fakte. Ata, me instrukcione nga pushteti nga i cili me vite kanë marrë subvencione të majme, deklarojnë se “nuk do të lejojnë shitjen e shtetit të tyre të vetëm shqiotarëve”.

Përveç bujqëve sot protestuan edhe “branitella” nga Shtipi, nxënës dhe studentë maqedonas./FAKTE.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *