Tuesday , July 27 2021

Me shumë incidente, u zgjodh Kryetari i Parlamentit studentor në UKIM

Kryetari i ri i Parlamentit studentor të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup (PSUCM) me 3.851 vota të fituara është kandidati Davor Popovski, kumtoi PSUCM.

Kandidati i dytë, Stefan Vasilevski, sipas Parlamentit studentor, ka fituar 1.275 vota, ka pasur 138 vota të pavlefshme, ndërsa gjithsej kanë votuar 5.264 studentë.

Nga Parlamenti studentor të UKM-së njoftojnë se në zgjedhjen e djeshme të kryetarit të ri të PSUCM-së në të gjitha 23 fakultetet votimi ka filluar me kohë në orën 9 dhe ka përfunduar në kohën e parashikuar në orën 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *