Friday , January 22 2021

Me rëndësi: Numër i ri për paraqitje për dëmshpërblim nga vërshimet

Pas bllokimit të katër linjave fikse, në të cilat qytetarët e prekur nga vërshimet duhej të paraqesin bankën dhe numrin e llogarisë ku do merrnin parapagesën, Ministria e financave ka lëshuar numër të ri për këtë qëllim, shkruan Fakte. Por, kësaj radhe qytetarët nuk duhet të paraqiten, por me anë të SMS porosisë të dërgojnë: Emrin Mbiemrin, emrin e bankës dhe numrin e llogarisë në numrin 070 271 410.

KUJDES: MOS LAJMËRONI, DËRGONI POROSI!

/FAKTE.Net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *