Monday , April 22 2019

Më 10 qershor, Gafurr Adili themelon partinë “Lëvizja për Iliridën”

Sot në Mavrovë,u mbajt takim konsultativ mes përfaqësuesve të Lëvizjes për ILIRIDËN: Hajredin Kaza, Musli Ferati,  Baki Sulejmani. Adil Mustafi dhe koordinatori Nexhat Bexheti, si dhe me Gafur Adilin. Me këtë rast është rënë dakord që Kuvendi themelues i partisë me emrin “Lëvizja për Iliridën” të mbahet më 10 qershor, në 140 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit, shkruan Gazeta Lajm.
“Takimi u zhvillua në atmosferë vëllazërore dhe njëkohësisht u mor vendimi unanim që kuvendi themelues i partisë “Lëvizja për ILIRIDËN” të mbahet më 10 Qershor 2018. (Datë e shenjtë për shqiptarët, 140 vjetori e themelimit të Lidhjes së Prizrenit).
Me daljen në skenë të Lëvizjes për ILIRIDËN do të pasurohet korpusi politik i shqiptarëve”, thuhet në kumtesën e Këshillit themelues.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *