Sunday , May 19 2019

Mbyllet për qarkullim rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Nga ora 7 e mëngjesit është mbyllur rruga nacionale Kaçanik – Hani i Elezit.

Kjo për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike sipas Ministrisë së Infrastrukturës, rruga do të mbetet e mbyllur deri të martën.

Rruga në këto ditë do të jetë e mbyllur deri në orën 17.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *