Friday , February 26 2021

Mbushje e Liqenit të Dibrës me peshq

Me 50.000 copë troftë lumi, sot do të popullohet me peshq zona e peshkimit në Liqenin e Dibrës, transmeton Fakte.

Popullimi me peshq është në pajtim me marrëveshjen e Reproqendrës në 3.3 “Peshku i Ohrit” me Minsitrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.
Gjatë popullimit me peshq është paralajmëruar prania e drejtorit të Inspektoratit shtetëror për bujqësi, Cvetan Tripunovski dhe të përfaqësuesve nga Ministria e resorit./MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *