Thursday , August 5 2021

Mbrojtja e Llatasit kërkoi të shtyhet seanca

Me kërkesë të avokatëve të gazetarit Dragan Pavllovi-Llatas, për shkak të arsyeve familjare dhe personale sot përsëri është shtyrë seanca gjyqësore për lëndën “Total”, përcjell Fakte.

Ndërsa diskutimi kryesor për këtë lëndë ende nuk ka filluar, në të cilën Llatas akuzohet për fshehje të tatimit me vlerë prej 121 mijë euro nëpërmjet personave juiridik dhe 63.032 euro si person fizik.

Pas disa shtyrjeve për nën pretekstin se për shkak të arsyeve shëndetësore dhe familjare, gjykimi kundër Llatasit ka filluar më 14 maj./Tv21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *