Friday , April 23 2021

Mbi 4km pritje në pikpagesën e Kumanovës

Kolona të gjata mbi 4 km presin më tepër se 30 minuta për të paguar taksën rrugore në pikpagesën para Kumanovës, shkruan Fakte. Sipas informacioneve, fluksi i madh i udhëtarëvr që po shfrytëzojnë korridorin 10 nga jugu pĕr në veri ka krijuar tollovi në këtë pikpagesē.

Banorët lokal të Kumanovës dhe Shkupit me rrethinë shfrytëzojnë rrugët e vjetra nëpër fshatra për t’i ikur tollovisē së madhe nē autostradë./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *