Mbërrin Abetarja për fëmijët shqiptar në Mal të Zi, donacion nga MASHT

Për nxënësit shqiptarë në Mal të Zi arritën donacionet e Abetares mbarëkombëtare nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

 

Donacioni iu dorëzua sot në Ulqin Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malit të Zi, i cili së shpejti do të bëjë shpërndarjen e abetareve për nxënësit e klasës së parë në shkollë me mësim në gjuhën shqipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *