Thursday , August 5 2021

Mbaroi takimi Rama – Sela

Kryeministri shqiptar Edi Rama dhe Ziadin Sela perfunduan takimin që u mbajtë në kryeministri, shkruan Fakte

Në orën 15:00 filloi takimi mes Kyeministrit të Shqiprisë z.Edi Rama dhe liderit të LR-PDSH z.Ziadin Sela. Takimi u zhvillua në godinën e kryemistrisë dhe i njejti ka zgjatur rreth një orë. Sela ishte i ftuari i parë prej liderëve shqiptarë të Maqedonisë që u ftuan nga kryeministri Rama./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *