MASH ndanë nga 1800 denarë për nxënësit e prekur nga vërshimet

Ministria e arsimit dhe shkencës së Maqedonisë, me iniciativë të tyre në një seancë qeveritare kanë propozuar që nxënësve që vijnë nga rajonet e prekura nga vërshimet, tu jepet një shumë të hollash ne vlerë prej afro 1.800 denarë, ku i njejti propozim u miratua nga ana e qeverisë së Maqedonisë, transmeton Fakte. Këto të holla të dedikuar për nxënësit,janë që ata të pajisen me mjete shkollore që do ti mund ti shfrytëzonin gjatë fillimit të vitit të ri shkollor.

Kjo ndihmë, erdhi si rezultat i kushteve të rënda si pasojë e vërshimeve të 6 gushtit, ku nxënësve iu asgjësuan të gjitha materialet shkollore në prag të vitit të ri shkollorë./Zhurnal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *