Tuesday , December 18 2018

Maqedoni: Ndryshimet kushtetuese sot kalojnë në Qeveri

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë seancën e 92-të të jashtëzakonshme qeveritare me pikë të vetme në rendin e ditës – Propozim për inkuadrim drejt ndryshimit të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë me orientime për ndryshim dhe plotësim të Kushtetutës, percjell Fakte.

Fillimi i seancës është caktuar për në orën 16:00, kumtoi shërbimi qeveritar për mediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.