Wednesday , December 12 2018

Maqedoni: Ja si diskriminihen dhe plaçkiten mërgimtarët (foto)

Edhepse diskriminimi është i ndaluar me aktin më të lartë shtetëror, me kushtetutën e vendit, Maqedonia vazhdon të diskriminojë dhe në të njejtën kohë të plaçkisë mërgimtarët dhe të huajt tjerë, shkruan Fakte. Në të gjitha pikëpagesat rrugore janë dy çmimore, njëra për vendasit ndërsa tjetra për të huajt, respektivisht për ata që paguajnë taksën rrugore me euro.

Kështu, nëse vendasit për veturë paguajnë 60 denarë (më pak se një euro), të huajt paguajnë mbi 50% më tepër, 1.5 euro. Kështu 1.3 euro (80 denarë) vendore krahasohen me 2 euro, 2.5 me 3.5 dhe 3.5 euro me 5 euro për të huajt./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.