Monday , January 25 2021

Maqedonasit që pushojnë në Greqi turpërohen rëndë nga grekët

Të gjitha veturat që nga Maqedonia janë drejtuar bregdetit grek për pushime, është dashur të ngjesin etiketë në targat e regjistrimit tek pjesa ku shkruan “MK”, në të cilën shkruan “JU NUK JENI MAQEDONAS, JU JENI SLLAVË-VADASKA. MAQEDONIA ËSHTË GREKE”, shkruan Fakte. Këtë porosi ua kanë ngjitur mijëra maqedonasve që me orë të tëra kanë pritur në kufi për të hyrë në Greqi, dhe për të harxhuar buxhetin e tyre të planifikuar për pushime.

Vlenë të theksohet se maqedonasit tradicionalisht shfrytëzojnë bregdetin grek si më të preferuarin e tyre, edhe përskaj “torturave” që nikoqirët ua bëjnë në forma të ndryshme. Mes mijëra pushuesve edhe sivjet si dhe vitet tjera kanë qenë edhe liderë të partive politike dhe funksionarë shtetërorë./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *