Manipulimi i Ahmetit me “buzëqeshjen e ngrirë” në 2015 (foto)

Vazhdojnë manipulimet që BDI dhe lideri i saj Ali Ahmeti po u bën shqiptarëve. Pas takimit të shotshëm të Ahmetit me zyrtaren e lartë amerikane Viktoria Nuland, në profilin e tij oficial dhe në mediume, u liferua një fotografi, gjoja nga takimi i sotshëm me Nuland, raporton Fakte. Në foto shiheshin dy bashkëbiseduesit të buzëqeshur, bile në gjoksin e Ahmetit shkruante në bexh “VIP”, Kuptohet nuk mungonin as vargjet se “sa për mrekulli ka kaluar takimi..”.

Por, në fakt, shqipturëve u servua edhe një manipulim i radhësm në vazhdën e manipulimeve të përditshme. Fotografia që gjoja ishte shkrepur sot, ishte e njejta fotografi nga viti i kaluar (13.07.2015), që gjithashtu ishte postuar në profilin e Ali Ahmetit në FB.

Për të vërtetuar se bëhet fjalë për manipulim të thjeshtë, mund të krahasohet edhe veshja e zonjës Nuland në fotografitë e sotshme në ambasadën amerikane si dhe me liderët maqedonas. Ata që përcollën takimet e Nuland me Ahmetin (dhe me liderët tjerë) thonë se megjithate sivjet nga fytyrat ka munguar buzëqrshja e para një viti./FAKTE.Net

13633375_1590265377938704_914910553_o 13639546_1590263441272231_265826092_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *