Mali I Zi: Ish Shefi I Zbulimit Dushko Markoviç Ngarkohet Zyrtarisht Për Krijimin E Qeverisë Së Re

Ish shefi i zbulimit Dushko Markoviç eshte ngarkuar  zyrtarisht  nga Presidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviç për krijimin e qeverisë së re në Mal të Zi pas zgjedhjeve të tendosura gjatë muajit të kaluar, pas të cilave do të duhet të kërkohet një koalicion me parti të tjera më të vogla. Partitë opozitare nuk i njohin rezultatet nga zgjedhjet dhe deklaruan , se ka pasur shkelje. Zgjedhjet u fituan me nje rezultat te ngushte nga partia e politikanit te njohur Milo Gjukanovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *