Sunday , November 18 2018

Mal i Zi: 3 ditë pushim për mislimanët, me rastin e Kurban Bajramit

Ministria e punës dhe çështjeve sociale ka dërguar njoftim se me rastin e festës së Kurban Bajramit, të gjithë të punësuarit e fesë islame kanë të drejtë 3 ditë pushim, me 21, 22 dhe 23 gusht, përcjell Fakte.

Organet shtetërore, të qeverisjes lokale , institucionet publike  dhe subjektet e tjera që kryejnë punë me rëndësi të veçantë, janë të obliguar të sigurojnë funksionimin e duhur në mënyrë që të mos krijohen dëme për qytetartë dhe shtetin, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.