M.Iljazi:Populli pret te bashkohemi

Është dita kur popullin do të merr fatin e vet në dorë. Pas gjthë atyre dështimeve populli në këtë ditë do të ndëshkoj përgjegjësit.
Të gjithë partitë opozitare duhet të ulen në tryezë dhe të marrin vendimin e bashkimit të opozitës, kjo është e vetmja dëshirë që populli muaj me rradhë e kërkon nga ne.
Boll më me: unë jam unë jam RDK-ja, unë jam BESA, unë jam LR PDSH-ja, unë jam PPD-ja… bashkohuni për të mbrojtur interesat e shqiptarëve. Porosia ime për të gjithë partitë politike opozitare është që t’i harrojnë interesat partiake dhe të vendosin për një unitet të përbashkët që do të funksionoj në favor të popullit shqiptar në Maqedoni.
Bëni bashkim për veten, fëmijët e në veçanti për të ardhmen e popullit.
Populli është ai që vendos – Fuqija eshte te popolli Myjeser Iljazi për Shigjeta.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *