Sunday , January 24 2021

“Luftë” për ushqim në Hasanbeg

Në Hasanbeg të Shkupit po vazhdojnë aktivitetet për pastrimin e shtëpive dhe të fshatit, shkruan Fakte. Në disa pika vijon shpërndarja e materialeve ushqimore dhe e ujit si dhe materiale tjera higjienike.

Nĕ disa pika pika të shpërndarjes së ushqimit po vërehen turma njerëzish të cilët mundohen të arrijnë deri tek kafshata e bukës.. Banorët ankohen edhe për diskriminim në shpërndarje të ndihmave por edhe në vonesa të dezinfektimit, pasi i tërë fshati po ngjan nē një deponi të madhe dhe po shpërndahet aroma të këqija./FAKTE.Net

image-0-02-01-bc92b91d05930cd42091f801e6fa4c443f67ad404519ba8fbb764274ac083eff-V image-0-02-01-4986e1973a15ae791dc621e4bd05b0f357611f3863fe052a02087b4404e8b02c-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *