LR-PDSH dhe BESA në ditëlindjen e UNITETIT

Partitë jashtëparlamentare shqiptare LR-PDSH dhe BESA ishin të pranishme në ditëlindjen e parë të partisë UNITETI, shkruan Fakte. Evenimenti për kĕtë rast u mbajt në Hotel Kontinental në Shkup, sot nĕ ora 13. Kryetari i BESËS Bilall Kasami dhe nënkryetari i LR-PDSH-së Agon Ferati të shoqĕruar nga delegacione të partive të tyre, si dhe përfaqësues të partive tjera shqiptare dhe maqedonase, përfaqësues të përfaqësive diplomatike në vend, analistë, përfaqësues të mediave… dhe strukturat udhëheqëse të UNITETIT, së bashku festuan ditëlindjen e parë të partisë më të re në vendin tonë, në krye të së cilës është Gjeneral Gëzim Ostreni./FAKTE.Net

20161015_151542 20161015_151510 fb_img_1476537256744

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *