Sunday , October 21 2018

Lirohët përkohësisht nga burgu Bajrush Sejdiu nga Kumanova

Bajrush Sejdiu nga Kumanova është liruar sot në mesditë nga burgu i Shtipit, shkruan Fakte. Sipas burimeve nga ministria e drejtësisë, Sejdiu ka kërkuar ndërprerje të vuajtjes së dënimit dhe kjo kërkesë i është miratuar. Ai do të shijojë lirinë deri më 4 tetor, nëse pushimi nuk i vazhdohet.

Bajrush Sejdiu u arrestua në vitin 2008 dhe më pas u dënua me 12 vite burg. Sejdiu nga mediumet vendasr fitoi nofkën “Bosi i duhanit”./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.