Tuesday , July 16 2019

Limani: Betimet janë bërë për një luftë për bashkim kombëtar

Ish anëtari i UÇK-së dhe njëherit familjar i afërt i kreut të BDI-së Ali Ahmeti, Beqir Limani, ka deklaruar se betimet e luftëtarëve të UÇK-së janë bërë për një luftë për bashkim kombëtar, shkruan Fakte.

“Në fillim kemi vepruar si grupe guerile në kuadër të Zonës Operative të UÇK-së së Kosovës, nga 5 që kishte. Në fillim betimi i ushtarëve ka qenë për bashkim kombëtar, por më vonë nën presion ndërkombaëtar UÇK u detyrua të distancohet nga aksionet në Arbëri”- ka deklaruar veç tjerash Limani./FAKTE

 

Limani: Betimet janë bërë për një luftë për bashkim kombëtar

Limani: Betimet janë bërë për një luftë për bashkim kombëtar

Publiée par TV21 sur Vendredi 14 septembre 2018

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *