Wednesday , July 28 2021

Lika dhe krahu i luftës bojkotuan takimin e BDI-së në Tetovë (FOTO)

Ish deputeti i BDI-së dhe njëri ndër bashkëpuntorët më të afërt të Ali Ahmetit, Hazbi Lika nuk është present sonte në takimin që BDI po zhvillon në Tetovë.

Siç mund të shihet edhe në fotot, Hazbi Lika nuk është në mesin e funksionarëve të BDI-së. /tetova1/

akt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *