Wednesday , June 23 2021

“Libertas”: Ivanov ka kërkuar ndihmë nga Serbia dhe Bullgaria kundër aktivistëve opozitarë

Portali “Libertas” duke u thirrur në burime diplomatike, shkruan se Presidenti i Maqedonisë ka kërkuar ndihmë në shkëmbim të informacioneve për aktivistë opozitarë dhe organizata joqeveritare që po kundërshtojnë regjimin, transmeton Fakte. Në shkrimin e “Libertas”-it thuhet se Ivanov ka shprehur shqetësim tek këta fqinjë dhe nga shërbimet e tyre inteligjente dhe të sigurisë, ka kërkuar të dhëna mbi financat si dhë për 10-15 persona që udhëheqin me proceset aktuale.

Lajmin në maqedoniaht mund ta Lexoni KËTU./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *